14 Nis 2011

Firefox 4'te Neler Yeni

21:13

Firefox 4, internet kullanıcılarını birbirinden güzel pek çok iddialı yeni özellikle buluşturuyor. Tarayıcının son sürümü olan 4. versiyonunda bulacağınız en dikkat çekici özelliklerden bahsedelim.

Panorama ile sekme grupları oluşturmak Firefox 4'ün bariz dikkat çeken özelliklerinden biri Panorama, oldukça faydalı bu yeni kullanım yeri sayesinde açık olan sekmelerinizi gruplandırabiliryorsunuz. Örneğin; Facebook, Twitter ve Linkedin gibi sosyal ağlar için ayrı; Hürriyet, Habertürk ve Gündelik Haber gibi haber siteleri için ayrı olmak üzere sekmelerden oluşan gruplar kurabiliyorsunuz. Bu yeni aracı kullanmak için sağ kısımdaki küçük "sekmelerinizi gruplandırın" butınuna tıklamanız ve diledğiniz siteleri eklemeniz yeterli. Bu şekilde sınırsız sayıda grup oluşturmanıza imkan vermektedir. Ayrıca bu yöntem sayesinde tek tıklama ile grupladığınız web sayfalarını aynı anda yan yana sekmelerle açmanız mümkün. Örneğin; Yahoo, Gmail ve Hotmail e-posta hesaplarınızı kontrol etmek istiyorsunuz tek tıkla hepsini açarak vakit kazanabilirsiniz.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2013 Güncel Gündelik Haberler. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top