16 Nis 2011

Kurtlar Vadisi Filistin

20:55

2011 yilinin belki de tüm Dünya´da en etki yaratan filmi oldu. Oldukca sorunlarla dolu vizyona girme olaylari ile ayri bir damga vurdu. Önce Almanya´da yasaklandi sonra oradaki problem atlatildi, Fransa´da yayina girmeyecek dendi orada da herhangi bir sorun olmadan yayina girdi derken, simdiye kadar 37 ülkede vizyona girerek kirilmasi zor bir rekora imza atti. Ancak yapimcilari Raci Sasmaz ve Basrol oyuncusu Necati Sasmaz´in yaptiklari basin aciklamasinda tüm Dünya´da vizyona girmek icin ugrastiklarini söylediler. Eger bunu basarabilirlerse gercekten büyük is basarmis olacaklar.
Filmin konusuna gelecek olursak, Filistin halkinin ne kadar baski altinda ve magdur durumda oldugundan, Mavi Marmara olayina kadar bir cok problemli Israil devletinin kötülüklerinden bahsedilmis. Büyük cesaretle cekilen film Mardin´de büyük ugraslar sonucu bitirildi. Ilk cekimler yandi, her sey ikinci kez sifirdan baslandi derken, ortalama 15 milyon masrafla filmi tamamlayabildiler. Filmin Basrollerini; Necati Sasmaz (Polat Alemdar), Erdal Besikcioglu, Gürkan Uygun (Memati), Kenan Coban (Abdülhey) gibi isimler paylasti. Filmin yönetmeni ise Yapimci Raci Sasmaz ve Basrol oyuncusu Necati Sasmaz´in kardesleri Zübeyir Sasmaz oldu.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2013 Güncel Gündelik Haberler. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top