16 Nis 2011

Yeni Opel Meriva 2011

21:02



Yeni Opel Meriva 2011
Opel´in aile boyu araçlarindan Meriva 2011 modeli ile sizlerle. Ters açılan kapilari ile ayrı bir hava verilen araça benzinlik yolu pek görünmüyor. Dizel ve benzinli olmak üzere iki tür üretilen araç oldukça ekonomik. 1.3 dizel ve 1.4 benzinli araç düşük maliyetli kullanimlara oldukça uygun.
Ayrıca araç Dünya´da ilk olarak AGR onayi alan arabasıdır. Aileler için oldukça rahat ve konforlu bir araç üreten Opel, gögsünü kabartarak Meriva´yi piyasaya sürdü. Özellikle uzun mesafeli yolculuklarda cok rahat olan bu araç, sizin sürüş tarzınıza göre koltuğunuzu hazırliyor, ellerinizi isitiyor. Bir tek yemek yapması kaliyor. Araçta son teknolojiye ait herseyi bulabiliyorsunuz.
Özellikle kapilarin ters açılmasıyla, arkada giris cikislari kolaylastiran yeni sistemde, daha iyi bir kullanis haline dönüsüyor. Orta konsol bölümünde CD Calar, cd saklama bölümleri gibi kolay ulasılabilir bölümleri ise söförü ve diger kisilerin herseye kolay uzanip alabilmesini sagliyor. Park frenleri, araçınızi park etme esnasında size daha güven veriyor ve daha cabuk ve hizli park edebilmenizi sagliyor.
Opel Meriva, aileler için en ideal araba olarak gözümüze carpiyor.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2013 Güncel Gündelik Haberler. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top