8 Eyl 2014

Muzaffer Yıldırım Kimdir

22:04

Muzaffer Yıldırım Mars Group kurucularındandır. Profesyonel olarak basketbol oynayan Muzaffer Yıldırım spor akademisi eğitimi aldı. Muzaffer Yıldırım, 2001 yılında Mars Entertainmen'i kurdu. İş hayatına Vakko Gym'de başlayan Muzaffer Yıldırım, sonrasında 3 yıl Philip Morris'de sonra 10 yıl Alarko Turizm Grubunda genel müdürlük yaptı.

Ekşi Sözlükte Muzaffer Yıldırım Kimdir?

sinema işletmeciliği yapan mars entertainment group un menderes utku ile iki ortağından biri. 90'ların başında etiler hillsideda çalışan daha sonra pasha da müdürlük yapan sonra sonra da ticarete atılan insan.

vicdan yoksunu, tuccar ve cikarci tipe bir baska ornek. yanginda sorumluluklarini yerine getirememis bir sinemanin yoneticisi olarak piskin aciklamalar yapti. orada dumandan zehirlenen insanlar konusunda ne yaptilar? hic! aferin iste boyle sinema yonetilir.

pazarlamanin gucune sonsuz bir inanc duyan, verdikleri hizmetin kalitesiyle dogru orantili isinden tatmin olan, cana yakin, basarili is adami.

gecen cumartesi nupera'da iki tane rus güzeli ile eglenen yakışıklı bir abimiz.

Çağatay Ulusoy’dan ayrılan Serenay Sarıkaya Muzaffer Yıldırım’a geri döndü

Medcezir'in güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy'dan ayrılmasının ardından daha önce aşk yaşadığı Muzaffer Yıldırım ile birlikte olmaya başladı. Seranay Sarıkaya'nın Muzaffer Yıldırım ile olan ilişkisinin duyulmaması için çok çaba sarf ettiği konuşuluyor.


Medcezir’in setinde tanışıp, aşk yaşadığı Çağatay Ulusoy’la beraberliğini iki ay önce bitiren Serenay Sarıkaya’nın yalnızlığı uzun sürmedi.
Sarıkaya’nın 2012 Kasım ayında kısa süreli bir ilişki yaşadığı Mars Entertainment Group’un ortağı Muzaffer Yıldırım’a geri döndüğü öne sürüldü.
CineMaximum ve Mac spor salonlarının patronlarından olan Muzaffer Yıldırım’la 1 aydır evinde buluşan Sarıkaya, ilişkisini bu kez gözlerden uzak yaşıyor.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2013 Güncel Gündelik Haberler. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top