4 Kas 2013

Android Hocası ile Android kullanmak daha keyifli

androidhocasi.net web sayfaları ile android işletim sistemi kullanmak artık daha keyifli ve kolay. www.androidhocasi.net  sayfalarında daha çok android tv box, android mini pc, android tv stick kullanımı ve deneyimleri, ipuçları gibi konuları bulabileceksiniz.

Bu konuların dışında yeni ilginç teknoloji haberleri de yer alacak. Yeni teknoloji demişken Android işletim sistemine rakip olacak Samsung tarafından geliştirilen Tizen işletim sistemi haberlerine ve Tizen Os gelişimini yakından takip edeceğiz.

Android TV konularına değinirken tabi ki XBMC ile Online TV Servislerini ihmal etmeyeceğiz. Android Hocasi ile TV de android kullanmak daha eğlenceli olacaktır.

Android işletim sistemi ile ilgili çeşitli ipuçları, tavsiyeler ile kullanım sırasında kolaylık sağlayacak konulara ağırlık vereceğiz.

Yeni teknoloji haberleri,
Android Telefonlar,
Android Tv,
Android Tablet,
Android 3D Tablet,
3D Teknolojisi,
Yeni Teknoloji Televizyonlar,
Android Uygulamaları,
3D Converter,
Smart Tv Uygulamaları

22 Eki 2013

Apple Yeni iPad Tanıtım Lansmanı

Apple’ın geçtiğimiz hafta basın mensuplarına duyurduğu ve bu akşam (22 Ekim 2013) Türkiye saati ile 20:00′da yapacağı etkinlikte yeni iPad modellerini tanıtması bekleniyor. Beklentiler arasında daha ince bir iPad (5. nesil) ve de retina ekran iPad mini bulunuyor. Bir de 1 Eylül’den sonra yeni cihaz alanlara iWork uygulamalarını ücretsiz yaptığı gibi GarageBand uygulamasını da ücretsiz yapması bekleniyor. (Normalde 8.99TL)
Elbette Apple’ın her zaman iPad dışında birşeyler de tanıtıp süpriz yapma olasılığı var ama geçmiş yıllarla kıyasladığımızda en azından yeni iPad’leri duyuracağı kesin.

24 Oca 2013

Resident Evil Revelations Çıkış Tarihi Ne Zaman

Oyun severlerin yeni macerası Resident Evil Revelations oyuncularla buluşuyor. Oyun tüm platformlarda çıkması bekleniyor. İOS, Android, Pc, Psd, Ps, Xbox, Wii konsollar. Resident Evil Revelations 21 mayısta Amerikada 24 mayısta Avrupada çıkacak.Yani 24 mayısa kadar beklememiz gerekecek. Resident Evil Revelations Çıkış Tarihi ne zaman
Blogger tarafından desteklenmektedir.

 

© 2013 Güncel Gündelik Haberler. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top