12 Kas 2011

Doğru Cilt Bakımı ve Temizliği Nasıl Yapılır

22:43

Cildinizin pürüssüz ve güzel olmasını istiyorsaniz öncelikle cildinizin her zaman temiz olmasını saglamaniz gerekir.
Cilt temizligi cilt bakimi konusunda üst siralarda yer alir. Doğru bir cilt bakimi, ancak temiz bir cilt üzerinde olumlu sekilde etkili olur.
Her sabah ve aksam uygulanmasi gereken cilt temizligi sadece kullandiginiz makyaji temizlemez, ayni zamanda cildinizdeki yagi ve teri yok eder. Bu sayede gözeneklerinizin tikanmasını önlemis olursunuz ve bakteri cogalmasının önüne gecmis olursunuz.
Ama sadece su ile cildinizi tamamen temizlemeniz yagdan, terden ve kullandiginiz kozmetik ürünlerinden arindirmak mümkün degildir. Suyun yani sira temizleme sütü de kullanmaniz cildinize büyük fayda saglar.
Yagli cildi olanlara ise sabun önerilebilir. Diger cilt tiplerinde ise sabun kesinlikle kullanilmamalidir. Cünkü sabun cildinizin koruyucu yüzeyine zarar verebilir.
Hassas ve kuru ciltler ise kesinlikle alkollü ürünlerden uzak durmalilardir.
Cildinizi temizlerken cildinize en uygun olan maskeyi secip onu uygulayabilirsınız. Bu secimi doktorunuzun yardimiyla da yapabilirsiniz.
Önemli olan her zaman cildinizi temiz tutmanizdir.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2013 Güncel Gündelik Haberler. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top