3 May 2011

Sony Ericsson Geri Dönüyor

21:35

Dünyaca ünlü Sony Ericsson markası geri dönüyor. Daha önce Türkiye'deki faaliyetlerini durdurduğunu açıklayan Sony Ericsson 2011 ve daha sonraki yıllar için global stratejinde Türkiye'yi öncelikli ülkeler arasına koydu.

Böylelikle firma ülkemize geri dönüş yaptı. Dünya genelinde birçok ülkede Android'li telefon pazarında bir numara olan marka ülkemizde de Android işletim sistemli telefon pazarında da 2011 yılının sonuna kadar 1 numara olmayı hedefleyen Sony Ericsson.

Kullanışlı ve eğlenceli akıllı telefon modelleri ile Türkiye'de akıllı telefon, tablet pc veya Android'li telefon piyasasında diğer ülkelerde olduğu gibi lider olmak istiyor. Nitekim pazara Android tabanlı Xperia serisi telefonları kullanıcılara sunarak piyasaya girmiş bulunmakta.

Geçmişte ülkemizde ilk kullandığımız cep telefonları arasında Ericsson vardı. Umarız kaliteli ve uygun fiyatlı modellerle kullanıcı veya müşterilerini memmun etmeyi başarır. Bu hedefin ne kadar gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini yıl sonuna doğru göreceğiz. Başka markalarda mutlaka akıllı telefon, android işletim sistemli telefon pazarına dahil olacaklardır.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2013 Güncel Gündelik Haberler. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top