21 Eki 2010

Telefonların Mobilitesi Her Geçen Gün Artıyor

21:29

Günümüzün en çok kullanılan ve en sık değiştirilen teknolojisi malumunuz cep telefonları her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Son günlerde facebook ve diğer video sitelerinde yayınlanan 90'lı yıllarda cep telefonu reklamına baktığımızda o zaman ki telefonun antika kaldığını görebiliriz. Cep telefonlarının ne kadar hızlı değiştiğinin kanıtıdır aynı zamanda reklam filmi, nedeni ise 20 yılda antika olmuştur reklamdaki telefon. Bu görüşümü desteklemek için otomobil ile örnek veriyim 90 model bi otomobil hala günümüzde antika olarak gösteremeyeceğimiz durumda değil.

Cep telefonları ilk çıktığında sadece konuşmak için kullanılıyordu sonralarda, sms(kısa mesaj), sonralarda antensiz telefon(efsane nokia 3210,3310,8210 gibi), daha sonralarda renkli ekran derken kameralı telefonlar çıktı ve kameralı telefon çılgınlığı başladı. Asıl anlatmak istediğim telefon kameralarının ne kadar geliştiği ve sadece bir telefon taşıyarak fotoğraf makinesinden bile daha kaliteli video ve resim çekebilebilmesidir. Ayrıca kamera, fotoğraf makinesi taşımaya gerek kalmıyor bu nedenlede telefonun mobilitesi artıyor.

Bu konuya en iyi örnek Nokia N8 olur.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2013 Güncel Gündelik Haberler. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top